Tampere
22 Jun, Saturday
8° C

Proakatemian esseepankki

Pitstop Pirkkala syksy 2017Kirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kesä meni ja syksy koitti ja jälleen päästiin vaihtamaan renkaita sekä tutun blogin ääreen. Ensimmäinen kausi, kun meikäläinen on ydintiimissä virallisesti mukana ja järkkäämässä kaikkia pisteitä pystyyn. Odotukset syksylle olivat luonnostaankin erittäin korkeat, sillä syksy on näistä kahdesta kaudesta se, jossa saa painaa hiki hatussa hommia.

Kauden suunnittelu aloitettiin hyvissä ajoin ennen syksyn alkamista. Suunnitelmissa oli alun perin Pitstopin myynti toiselle tiimille, mutta se kariutui, joten jouduimme hieman muuttamaan suunnitelmia. Meillä oli alun perin ajatus avata uuden projektitiimin kanssa yhteisesti kaksi uutta pistettä, mutta vaikka myynti kariutui, päätimme kuitenkin perustaa yhden uuden pisteen. Pitkien pohdiskelujen jälkeen päädyimme Kangasalaan. Perustelut pisteen perustamiseksi sinne olivat hyvin yksinkertaiset. Alueella oli yhteistyökumppanimme Hong Kongin -myymälä ja kyseinen myymälä sijaitsi Kangasalan Prismaa vastapäätä. Näkyvyys ja liikenne oli taattu, joten sinne uusi piste myös perustettiin.

Kaikkien pisteidemme suunniteltu avauspäivämäärä oli 27.10.2017. Noin viikkoa ennen kauden starttia tapahtui säässä ikävänlainen muutos, joka pakotti meidät reagoimaan ja päätimme avata Pirkkalan ja Kangasalan pisteet avausviikkoa edeltävänä viikkona. P-Hämppiä ei saatu auki sopimusteknisistä syistä. Pirkkala saatiin auki kahden päivän varoitusajalla ja Kangasala kolmen. Avaus kannatti, sillä avauksesta kertovan sähköpostin avauksen jälkeen Pitstopin verkkosivut olivat lähellä kaatumista. Saimme loppuviikon aivan täyteen ja seuraava viikko täyttyi tasaista tahtia aina keskiviikkoon asti, jolloin myös lopetimme Pirkkalassa varausten loppumisten myötä. Kangasala pistettiin säppiin jo alkuviikosta ja P-Hämppi suljettiin lauantaina.

Kausi meni loppujen lopuksi hyvin siihen nähden, että olimme sesongista myöhässä. Saimme kuitenkin varauksia yhden viikon verran, mikä on mielestäni loistava aikaansaannos siihen nähden, jos olisimme aloittaneet vasta 27.10. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Hauskinta tässä oli kuitenkin se, että jostain syystä siirsimme aloitusajankohtaa viikolla eteenpäin, mikä näin jälkikäteen ajateltuna oli tyhmä päätös. Mutta virheistä oppii ja olemmekin päätyneet siihen, että syksyn sesonki on vakiintunut erittäin vahvasti muilla rengasliikkeillä lokakuun loppuun ja näin tulee olemaan myös meillä tulevaisuudessa.

Kommentit
Kommentoi