Tampere
15 Jun, Saturday
17° C

Proakatemian esseepankki

Pitstoppi.fiKirjoittanut: Tina Uusitalo - tiimistä Kajo.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kaikkea pitää aina kokeilla, vai miten se meni?

Pitstop oli tänä keväänä iso projekti Kajolle ja yli puolet tiimiläisistä olivat myös mukana renkaita vaihtamassa.
Henkilökohtaisesti pitstop alkoi minulle jo nettisivujen korjailulla sekä muiden juoksevien asioiden hoitamisella jo tammi-helmikuun aikana. Olen koko kevään ajan ollut todella stressaantunut ja pitstopin kauden alku sekä työmäärä jännittivät aika paljon. Miten jaksan fyysisesti saati sitten henkisesti koko kauden 10-11h työpäivillä.

Kausi alkoi lopulta huhtikuun toisella viikolla ja voin sanoa, että ensimmäinen viikko meni oikein mukavasti. Stressitasot laskivat ja sain pitkästä aikaa nukuttua kunnolla. Renktaita vaihtaessa ollut ehtinyt miettiä ollenkaan muita akatemian asioita ja oli mukava päästä vain tekemään. Huomasin myös jälleen kerran että asiakkaiden kanssa on mukava asioida ja se tuo päivään omat haasteensa, tätä asiaa kaipaan kaupanalan työskentelystä.

Paljon puhuttiin palautteen annosta, työpareista, tavasta tehdä töitä sekä muun muossa motivaatiosta kauden aikana. Pisteillä vaihtuivat paljon parit ja pieniä vahinkoja sattui välillä niin asiakkaiden kuin työkalujenkin kanssa. Itse olin onnekkaassa asemassa kun sain olla samalla Lielahden pisteellä koko sesongin ajan. Minulla pysyi sama työpari ja vain kolmas henkilö vaihtui aina välillä, mikä toi positiivista muutosta päiviin. Saman työparin kanssa oli helppo ja kiva tehdä, koska saimme ruutinin työntekoon. Ei joutunut varmistelemaan katsoiko joku momentit tai paineet vaan pystyi luottamaan että se on tehty ja joku teki sen aina automaattisesti ilman, että joutui erikseen pyytämään. Omatoimisuus on ehdotonta pitstopissa.

Syksyllä Kajolla oli ns. pahviprokkis mikä nostetaan välillä vieläkin esille hyvin tiimiyttävänä projektina. Tiedän että Pitstop tulee olemaan Kajon uusi “pahviprokkis”. Tiimiydyimme mielestäni enemmän tässä parin kolmen viikon aikana kuin koko kevään aikana yhteensä. En osaa sanoa lähtisinkö uudestaan renkaita vaihtamaan 10h päivässä, mutta vastuuhenkilön rooli varmasti kiinnostaa myös syksyllä ja eiköhän siinä muutama rengaskin samalla voi vaihtua. Teimmehän myös parini kanssa nopeusennätyksen renkaidenvaihdossa, huikeat 4 minuuttia!

Kommentoi