Tampere
28 May, Tuesday
14° C

Proakatemian esseepankki

Paperit kourassaKirjoittanut: Ella Heineman - tiimistä Saawa.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.
Paperit kourassa ?

Tamkin oman juhlan juhlapuheissa summattiin hienosti kuluneet 3,5 vuotta ja se mitä edessä on:
– Kuluneet vuodet olivat vaikeita ??️?
– Tulevaisuudesta emme tiedä ??️?
– Juuri nyt on kuitenkin aika juhlia, minä riitän, me riitämme, tämä päivä on hyvä.

Joskus mietin miksi yrittäjyyttä voi opiskella ammattikoulussa tai korkeakoulussa ja Proakatemialle hakiessa ajattelin, että kai se vaan ihmisellä pitää joku tutkinto olla. Nyt tiedän, mutten osaa sanoiksi sitä pukea. Siksipä lainaan violetin kansion välistä löytyvää todistustani, johon viisaammat päät ovat muotoilleet meidän koulutusalan ytimen:

“Ella Heineman on suorittanut tradenomin tutkinnon Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemiassa, Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tutkinto-ohjelmassa.

Proakatemiassa opintojen kehyksenä on opiskelijoiden perustama tiimiyritys, joka toteuttaa erilaisia projekteja aidoille asiakkaille tuottaen tiimiyritykselle liikevaihtoa. Opinnoissa yhdistyvät vahvasti yrittäjyyden ja tiimijohtamisen teoria ja käytäntö. Opiskelija on toteuttanut opintoihin kuuluvan harjoittelun omassa tiimiyrityksessään. Jokaisella Proakatemiasta valmistuneella on kokemusta tiimissä työskentelystä, tiimin kehittämisestä ja yrittäjänä toimimisesta”

139 viikkoa sitten postasin koulun edustalla otetun kuvan tekstillä “kolmen vuoden ihmiskoe” ja sitä se todella on ollut.

Kokemus muokkasi käsitystäni itsestäni, yhteisöllisyydestä, oppimisesta, itsensä johtamisesta sekä suomalaisesta korkeakoulusta pelkästään hyvällä tavalla ❤️ kiitos omalle tiimilleni eli Saawalle (Saawa Osk) sekä sisarustiimeillemme Motivelle, Samoalle, Kipinälle ja Flipille. Ilman teitä tämä matka ei olisi ollut samanlainen.

Kommentoi