Tampere
18 May, Saturday
10° C

Proakatemian esseepankki

Miltsun päiväkirja Osa 2.Kirjoittanut: Milana Itäpää - tiimistä Empiria.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Projekti-ideat 

Moikka! 

Kuten lupasin, palaamme nyt keväällä Miltsun päiväkirjan pariin. Käsittelyssä ovat lyhyesti projekti-ideani.  

Käynnissä on nyt vuoden 2023 kevät. Opintoja ei ole ajallisesti jäljellä hurjasti, mutta vielä ehtii. En ole tähän päivään mennessä laittanut ihka omaa projektia pystyyn. Olen kyllä ollut muutamissa projekteissa mukana, mutta sitä omaa juttua en ole vielä löytänyt, saanut aikaiseksi tai uskaltanut laittaa alulle. Ideoitakaan ei ollut opintojen alussa tai edes vielä hetki sitten kauheasti.  

Ajatuksissa on ollut perustaa jotain esimerkiksi tapahtumatuotantoon liittyvää, myös lastentarvikealaan liittyvät asiat ovat kiinnostelleet. Kieltämättä ihmeellisimpiäkin kuningasideoita sekä “huikeita” keksintöjäkin on ollut, mutta ei vielä mitään itselle todella merkityksellistä, paitsi nyt. Isoin unelmahan itsellä yrittäjyyteen liittyen on ollut perustaa oma yritys musiikin ympärille, tehdä ja toteuttaa itseään, siten miten ja mistä todella nauttii. Ensisijaisesti tärkeää olisi tehdä jotain, mistä myös muille on iloa. Tämä tuorein ideani on niin innostava, että haluaisin päästä toteuttamaan sitä heti. Se ei kuitenkaan ole yhtä helppoa ja yksinkertaista kuin kuvitelmissani. Uskon, että kaikki on kuitenkin mahdollista ja unelmat ovat tehty toteutettaviksi. 

Omalla kohdallani vaivaa epäuskonpuute omiin kykyihini ja mahdollisuuksiini sekä epäonnistumisen pelko. Otan siis tavoitteekseni kumota nämä olettamukset ja rohkaista itseäni kohti unelmiani, ja juuri tämä idea liittyen yrittäjyyteen on yksi niistä vuoden 2023 syksylle.  

Jos alkuhuuman jälkeen vielä todella vien tämän salamyhkäisen yritysideani toteen, niin tulette kuulemaan siitä viimeistään ensi syksynä.  

Tässä loppuun pieniä vihjeitä: musiikin lisäksi tähän yritysideaani liittyy vahvasti mm. tanssiminen, Suomen kesä ja tapahtumatuotanto.  

Seuraavaan kertaan! 

<3:llä Milana 

Kommentoi