Tampere
30 May, Thursday
19° C

Proakatemian esseepankki

Merikotka ja yrittäminenKirjoittanut: Mikko Laaksonen - tiimistä Revena.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Merikotka ja yrittäminen

Merikotka on mainio esimerkki siitä mitä pitkäjänteisyydellä voikaan saavuttaa!

Pitkäjänteinen suojelu on pelastanut merikotkan Suomessa sukupuuton partaalta! Vuonna 1975 merikotkan poikasia kuoriutui vain neljä, kun taas vuonna 2018 luku oli jo noin 450. Vuonna 2019 se poistettiin suomen uhanalaisten lajien listalta ja luokitellaan nykyään elinvoimaiseksi.

On varmaan sanomattakin selvää että eri taiteenaloilla, urheilussa kuin myös yritysmaailmassa syntyy tuloksia vain pitkäjänteisellä ja päämäärätietoisella työllä.

Kuinka sinä rakennat visiosi ja ylläpidät sitä?

Pari viikkoa on mennyt asiaa sulatellessa ja jälkihommia hoidellessa! Meidän viime keväästä alkaen kehittämä tuote Herkkä Snacks oli yksi Proakatemian myyntipäivien tuotteista ja ensimmäinen 10 000 kappaleen erä myytiin loppuun kahdessa ja puolessa päivässä!

Tuotetta on toimitettu yli sadalle jälleenmyyjälle Helsingistä Äkäslompoloon. Kiitos teille kaikille myyjille sekä kauppiaille jotka otitte meidät hyllyillenne, sekä tietenkin kiitos myös tuotteen loppukäyttäjille, jokaiselle kuluttajalle. Jos haluatte kokeilla jotain ihan uutta, menkää ja tiedustelkaa jokos tätä tuotetta löytyisi kohta jo teidänkin lähikaupasta!

https://wwf.fi/uutiset/2019/08/merikotkan-poikasia-syntyi-ennatysmaara/

Kommentoi