Tampere
19 Jun, Wednesday
17° C

Proakatemian esseepankki

Libido Boost!Kirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Herättikö otsikon nimi mielenkiintosi? Kyllä vähemmästäkin. Oletko koskaan juonut juomaa, mikä kulkee näin hämmentävällä nimellä? Tuskinpa vain!

Juoma, mikä on täynnä ravintorikkaita ainesosia. Macaa, mitä on jo satoja vuosia käytetty Perussa ravintona, mikä lisää voimaa, kestävyyttä ja seksuaalista halukkuutta. Parapähkinöitä, mitkä ovat maailman terveellisimpiä pähkinöitä. Seleenin lähde, magnesiumia, rautaa, proteiinia ja vaikka mitä muuta! Granny Smith omenoita, mitkä ovat täysin emäksisiä lajissaan, laihduttajan varma valinta. Sen polyfenolit ja ravintokuidut selviytyvät koko matkan kehossa. Banaanin terveysvaikutukset tukevat juomaa. Villikortti on viikuna, tämä makea ja terveellinen kuivattu hedelmä. Viimeisenä, mutta ei yhtään edellä mainittuja ainesosia huonompana mainittakoon appelsiinin. Pitäähän C-vitamiinit saada. Näistä terveellisistä yhdistelmistä koostuu Macuan Lipido Boost.

Tämä juoma on tosiaankin nimensä mukainen. Se on piristävä ja täyttävä. Voit saada vatsaasi täytettä tällä, sekä piristyä ilman kofeiinia. Toivottavasti työskentelet yrityksessä, minne jatkossa kuljetetaan Macuan neljää erilaista Maca smoothieta. Mutta ei huolta, voit omasi hakea myös lähimmästä R-Kioskistasi.

 

Innostuitko? Tämä juoma on tulossa markkinoille keväällä 2018. Sitä odotellessa voit vain miettiä, miltä tämä hyvä yhdistelmä maistuu, tuoksuu, näyttää ja ennen kaikkea tuntuu.

Can’t wait!

 

Julkaistaan Totalin blogissa.

Kommentoi