Tampere
19 May, Sunday
23° C

Proakatemian esseepankki

KommenttiesseeKirjoittanut: Roosa Haaka - tiimistä Empiria.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Tässä kommenttiesseessäni kommentoin kolmen esseeryhmäläiseni esseitä.  

 

Ensimmäisenä kommentoin Eemin esseetä: https://esseepankki.proakatemia.fi/hyvasta-parhaaksi/  

Esseen aloitus on kiinnostava, sillä se avaa teeman yritysmaailman ja urheilumaailman yhtäläisyyksien kautta. Johdanto on hyvin rakennettu, ja se luo hyvän pohjan esseessä käsiteltäville aiheille. 

Kirjan tärkeimmät käsitteet on esitelty selkeästi, ja niiden soveltaminen käytännössä on havainnollistettu hyvin esimerkkien avulla. Lopussa essee tuo mukavasti esiin pohdintaa ja henkilökohtaisia näkemyksiä.  

Kokonaisuudessaan essee on selkeä ja johdonmukainen ja teksti on sujuvaa! 

 

Toisena kommentoin Tuomaksen esseetä: https://esseepankki.proakatemia.fi/terveiset-vankilasta/  

Hienoa ja vahvaa pohdintaa itsensä kehittämisestä ja reflektoinnista! Sain tästä itselleni uutta pohdittavaa sinun näkökulmasi kautta.  

Tässä yksi pointti, jolla voit parantaa esseetäsi entisestään: Esseen rakenteeseen olisin toivonut hieman selkeyttä (esim. Kappaleiden otsikointi).  

Loppujen lopuksi tämä on hienoa pohdintaa sinulta, ja sen tarkoituksena varmasti on ollut herättää keskustelua ja saada ihmiset ajattelemaan. Olen varma, että siinä onnistuit!  

 

Kolmantena kommentoin Julian esseetä: https://esseepankki.proakatemia.fi/vahvan-brandin-merkitys-liiketoiminnan-menestyksessa/  

Hyvä essee! Essee käsittelee kiinnostavasti brändin merkitystä yrityksen menestyksen kannalta ja tuo esiin tärkeitä näkökulmia brändin rakentamiseen.  

Esseen rakenne oli selkeä sekä pidin, että esseessä korostettiin brändin moniulotteisuutta, mitä se myös todellisuudessa on. 

Yhteenvetona esseestä voisi sanoa, että se on hyvin rakennettu ja se käsittelee brändiä kattavasti.  

 

Kommentoi