Tampere
24 Jun, Monday
18° C

Proakatemian esseepankki

KommenttiesseeKirjoittanut: Krista Tikkanen - tiimistä Kipinä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

 

Tässä tekstissä Katja käsittelee tämän syksyn aikana tiimimme keskusteluista tärkeäksi noussutta aihetta, työhyvinvointia, keskittyen erityisesti palautumiseen.

“Palautumisen edistämisestä työpäivien aikana”

Kirjoittaja kuuluu organisaatiomme hupitiimin ja on ilahduttavaa, että kyseisen tiimin jäsenet ovat ottaneet tärkeän aiheen käsittelyyn suunnitellessaan syksyn ohjelmaa. Yhteiset aamukahvit, perjantailounaat ja ulkoilumahdollisuudet ovat antaneet mahdollisuuden kiireettömälle keskustelulle sekä tiimin yhteiselle ajanvietolle. Tärkeitä havaintoja on varmasti tehty myös siitä, millaista aikaa Kipinä tiiminä kaipaa ja tarvitsee. Pääsemmekö nauttimaan niistä seuraavassa Organisaatiopäivässä? Syksyn yhteinen tiimipäivä toteutuu ensi viikolla Kipinän Kiitospäivän merkeissä ja sitä innolla odotan, on ihanaa, että Katja tuo omia juuriaan enemmän osaksi meidänkin arkeamme.

 

Tekstissä pidän erityisesti tavastasi kirjoittaa, varmasti myös siksi, että se on hyvin erilaista kuin aiemmin. Johdanto on mukaansa tempaava ja siinä korostuu sinulle ominainen huumori, joka saa minut heti hymyilemään.

Kohdat, joissa pohdit rehellisesti oman vapaa-aikasi rajaamista sekä palautumisen tärkeyttä juuri noina hetkinä, ovat mielestäni tämän esseen inhimillisimpiä osuuksia, saan myös hyvin kiinni siitä, mitä ajat takaa roolien vaihtumisella, päivän aikana.

 

Kiitos tärkeää aihetta käsittelevästä tekstistä ?

Palautumisen edistämisestä työpäivän aikana

 

Artikkelikuva

Photo by Max van den Oetelaar on Unsplash

 

Kommentoi