Tampere
19 May, Sunday
24° C

Proakatemian esseepankki

Kommentit
 • Markus Tervo

  Hei Kari,

  Kukaan on tuskin aikaisemmin toteuttanut kommenttiesseetä seuraavalla tavalla. Ajattelin, että voisin kommentoida sinun kommenttiesseetä, kyseinen kommenttisi kommentoi Milja Salon työsuoritetta, “Johtamisen työkaluja”.

  Ensimmäisessä kappaleessa en ole oikein varma kenen naputtelemaa tekstin pätkää olen ryhtynyt lukemaan, onko tämä Karin? Välillä tuntuu kuin lukisin napakkaa palautetta lukion äidinkielen opettajaltani. Aloituksesi on asiallisen korrekti ja tahti joilla vaihdat kaikkien kielimaailman termien välillä on vähintääkin tutkivan journalismin tasolla, olen äimistynyt.

  Toinen kappale lähinnä turhauttaa. Tahdikkuutesi on kateissa, kun mestaat avoimesti meidän ilmaisen koulutusjärjestelmän pelinappulan (Milja Salo 1997-2022). Uransa parasta syksyä painava veronmaksaja yritti kirjoituksessaan (nykyään muistelma) avata varsin pätevän työkalun politiikkaa,, mutta sinä halusit tuloksia. Tulokset ovat hyvä mittari, mutta opettajan oma mittari oli nyt selkeästi jaardin verran punaisella.

  Viimeisen kappaleen perusteella suosittelen sinua keskittymään kokonaisuuteen, ei yhteen puutteeseen, ja siihen kuinka eri kappaleet tukevat toisiaan ydinviestin kertomisessa opiskelijalle. Tällä tavalla sinusta ei tule vain hyvää äidinkielen opettajaa, vaan myös taitava rehtori!

  Rauhallista vuodenvaiheen odotusta

  8.12.2022
Kommentoi