Tampere
28 May, Tuesday
19° C

Proakatemian esseepankki

KommenttiesseeKirjoittanut: Samuli Viitanen - tiimistä Empiria.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Erikan ja Joelin podcast jaksaminen akatemialla

Kuuntelin Erika Niemi ja Joel Lauronen podcastin aiheesta jaksaminen akatemialla. Podcast käsittelee oman arjen ja Proakatemian kiireiden yhdistämistä, sekä vinkkejä tulevaan kevääseen pinkuille, jokaiseen asiaan ei tarvitse ottaa osaa.  

Pystyn aiheeseen samaistumaan paljonkin, sillä asun kaukana akatemialta ja matkoihin meneekin noin 3 tuntia päivässä. Akatemian lisäksi minulla on puoliso, joka odottaa esikoistamme, koira, kaksi kissaa, kaksi hevosta ja omakotitalo. Jos näissä ei ole vielä tarpeeksi, niin puolison perheen karjatila ja oman perheen maanrakennus yritys, missä teen töitä.  

Onneksi en ole kovin stressaava ihminen, eli en kanna huolta kiireestä ja päivässä monesta eri tapahtuvasta asiasta. 

Vinkkini pinkuille on, pidä huolta itsestäsi ja muista pitää hauskaa ja tehdä asioita mistä nautit 

  

Erikan ja Joelin podcast miksi esseiden kirjoittaminen on niin haastavaa?

Kuuntelin myös Erikan ja Joelin toisen podcastin aiheesta mikä esseiden kirjoittamisessa kampeaa? 

Tähän aiheeseen pystyn samaistumaan suuresti, sillä esseiden kirjoittaminen tuottaa minulle hankaluuksia ja päänvaivaa. Aiheiden keksiminen, ajatukset tekstiksi saattaminen, oikeaoppinen tekstiviittaaminen etc. on haastavaa. Olen tehnyt kerran podcastia Aten kanssa ja koin sen helpommaksi tavaksi tuottaa tekstiä, koska olen mielestäni lahjakas puhumaan, mutta en kirjoittamaan.  

Käytäntöön vien keväälle podcastien hyödyntämisen ja sen että pyydän rohkeasti apua tiimiläisiltä esseiden tekemiseen. Olisi mukava oppia tykkäämään kirjoittamisesta, aivan kuin Erika ja Joelkin sanoi podcastissään 

Kommentoi