Tampere
21 May, Tuesday
11° C

Proakatemian esseepankki

KommentointiaKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Lauri Pelkonen: Opinnäytetyöhön valmistautuminen

Tämä blogiteksti pompahti viimeisimpien joukosta. Kenties siksi, koska aihe on niin ajankohtainen.

Kiva, että sinulla on jo noin valmiina opparin suunnitelmat. Kuulostaa, että pääset tosiaankin haastamaan itseäsi, taidankin tulla huomenna kyselemään opparistasi. Vielä huojentavampaa oli kuitenkin lukea, että tiimillänne ei kaikilla ole löytynyt vielä aiheita tai toimeksiantajia.

Sillä meidän tiimissämme mennään aika samoilla linjoilla. Osa tietää, osa ei. Ja kuten olemme kuulleet, tilanteet voivat muuttua vielä useampaan kertaan.

Vaikka jatko-opintoihin ei tällä hetkellä ole aikomusta, on hyvä kuitenkin tiedostaa sen vaatimat kriteerit. Joten eiköhän väännetä vähintään nelosen opparit kevääksi!

 

https://bossenblogi.wordpress.com/

 

Noora Qvick: 24H

Kiva oli lukea blogiteksti 24H:n projektipäälliköltä. Järjestitte mielettömän hienon tapahtuman. Stage oli laitettu hienoksi, lähes tunnistamattomaksi. Ja tietenkin te näytitte upeilta kans. On ollut varmasti hienoa olla vaikuttamassa ja luomassa yksistä akatemian tärkeimmistä tapahtumista. Projekti on varmasti opettanut teitä paljon.

Ja niin kuin kirjoitit, ei ole varmastikaan ollut helpointa myyntiä. Kuitenkin olitte saaneet mielettömiä toimeksiantajia paikalle. Oma lempparini oli Dick Johnson Barber Shop.

Jännä nähdä, mitä toimeksiantoja me kohtaamme ensi vuonna!

 

http://esseepankki.proakatemia.fi/blogiessee-24h/

 

Riina Hahtokari: Vapaa-ajan tärkeys

Todella samaistuttavaa tekstiä. Mietin todella usein, miten kiva olisi olla heppatyttö! Ja tämän tekstin jälkeen jälleen kerran sitä pohdin. Luin lisäksi sinun ”Hevosharrastaminen parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia” – esseesi. Ole onnellinen, että sinulla on ”pakokeino” arjesta!

Välillä miettii, missä voi pääkopan tyhjentää täysin. Salillakaan (jos sinne ehtii) ei sitä voi tehdä, koska musiikki tulee puhelimesta, mikä laulaa jatkuvasti. Ehkä täytyy aloittaa uiminen.

Tietenkin ongelmia saattaa olla ajanhallinnassa vähän kaikilla. 😀

Täytyy kehottaa meidän tiimiä lukemaan tämä teksti. Onneksi joululoma tulee, tekee tiimeille todella hyvää!

http://esseepankki.proakatemia.fi/vapaa-ajan-tarkeys/

 

Kaisa Mäkinen: Kohti omaa unelmaa

Voi Kaisa! Olet niin vahva ihminen, että tiedät (ja me muutkin) selviytyväsi ensi vuodesta. Paljon se tulee vaatimaan, mutta sitäkin enemmän se tulee myös antamaan.

Onneksi meidän tiimi tykkää tehdä asioita erilailla. 🙂

Meillä monella on varmasti tuo sama tunne, minkä kirjoitit noissa ensimmäisissä lauseissa. Uskon, että seuraava vuosi tulee tuomaan paljon, vauvankin lisäksi. Ajatukset rupeaa selkiytymään, meillä kaikilla. Toivon ainakin kovasti niin!

 

Tähän tilanteeseen nettikauppa kuulostaisi mitä parhaimmalta vaihtoehdolta 😉

 

Kohti omaa unelmaa / blogiessee

 

Valtteri Järviluoma: Proteiinibisnes

Moro Vate! Hyvä ja ajankohtainen teksti. Vähän hävettää myöntää, että itsekin vedän noita mainitsemiasi pannareita, vanukkaita ja patukoita…ja vielä hyvällä omatunnolla. Tiedän kyllä, että asiat eivät ihan niin kuitenkaan mene. ”Olet mitä syöt” pitää kyllä paikkansa.

On jännä nähdä, miten tämä buumi muuttuu vielä vuosien varrella. Mitä spektaakkelia seuraavaksi keksitään?

Blogiessee: Proteiinibisnes

Kommentoi