Tampere
25 May, Saturday
20° C

Proakatemian esseepankki

Kommentointi esseeKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

 

Biljoonat eurot osana elektronista urheilua

Jännä aihe esseeksi, Tosin luin sen mielelläni, koska olen seurannut kyseenomaista pelaamista sivusta uutisissa sen tarkemmin siihen perehtymättä. Oli kiva lukea faktaa paljonko esimerkiksi mainontaan tällä alalla käytetään rahaa ja kuinka isot eurot siellä pyörii 🙂

 

Kuunteleminen on rakkautta ilman eroottista ja seksuaalista jännitettä

Hyvin kirjoitettu essee Timppa! Sulla on hyvin jaoteltua tekstiä ja teksti etenee todella sujuvasti! Olen itse huomannut myös tuon saman esimerkin johon viittaat pajan aiheella. Olen myös huomannut, jos aihe ei ole itselleni lähellä sydäntäni, mutta asiaa käydään enemmän dialogilla kuin monologilla kiinnostukseni säilyy huomattavasti paremmin, tiedä sitten mistä se johtuu! 😀

 

Asenne ja sen vaikutukset

Hyviä pointteja ja koppeja. Esimiehenä ja johtajana toimiessaan välillä unohtuu, että on todella ison suurennuslasin alla, vielä isomman kuin mikä muiden päällä leijailee, joten omasta mielestä joku mitätön pikku juttu voi mullistaa jonkun maailman ihan täysin.

Viimeisessä esimies lainauksessasi esität hyviä kysymyksiä, mutta kuinka realistisia ne nykypäivänä ovat kun ne niin sanotusti ovat jo “kaikkien” tiedossa ja alaiset käyttävät niitä jopa ehkä hieman lyömäaseena, jos pomossa ärsyttää ihan mikä vaan?

Hyvin selkeä ja jaksotettu essee, sekä lähteet merkittynä. 🙂

 

Kohti omaa unelmaa / blogiessee

Oli kiva lukea sun ajatuksia Kaisa! En ole kerennyt sun kanssa kauheasti kuulumisia vaihtamaan ja silti oon Susta semmosen fiiliksen saanut että sä tuut händlään tän homman aivan täysin! oot todellinen super Mama ens syksynä. Ja kuten tuolla aijemmin mainitsitkin, meidän tiimi tukee meitä todella hienosti Hanna mukaan lukien, joten meidän uudet tiimiläiset ensi syksynä tuskin tulee olemaan mikään ongelma 🙂 tsemppiä oppari aiheen löytymiseen!

Huomenta Vietnam!

Ihanaa lukea matkastasi Mui! Kirjoitat hyvin ja saitkin veden herahtamaan kielelleni ja mieleni palaamaan Vietnamin kauniisiin maisemiin ja kamalaan väen paljouteen skoottereilla kyllästettynä. Minusta on ihanaa lukea ihmisten blogeja jotka ottavat sen uskaliaan askeleen ja lähtevät katsastamaan mitä siellä Suomen rajojen ulkopuolella on ja vielä kaupan päällisinä palaavat takaisin hieman avara katseisempina!

Kommentoi