Tampere
30 May, Thursday
21° C

Proakatemian esseepankki

Kahvila Lempi, katsaus projekti suunnitelmaanKirjoittanut: Jenna Korpi - tiimistä Saawa.

Esseen tyyppi: Yksilöessee / 2 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Tässä esseessä esittelen kahvila Lemmen kesän 2022 projektisuunnitelmaa. Kahvila Lempi on jo toista kesää Saawa Osk:n alla ja projektin projekti tiimi on muuttunut viime kesästä. Nyt tätä kirjoittaessani aikaa kahvilan avajaisiin on enää viikko ja projekti lähtee käyntiin vauhdikkaasti mm-kisojen aikaisella tapahtumalla. Tämän kevään etenemistä on hidastanut  mm. projekti tiimin kokoonpano muutokset mutta loppujen lopuksi saimme kasaan hyvän ja tiiviin tiimin jossa pystymme jakamaan osa-alueita kesän ajaksi hoidettavaksi. Kahvila Lemmelle tulee kesällä 2022 kolme työntekijää pyörittämään kahvilan arkea. Saawalaisten osuudeksi jää mm. tapahtumien tuotto, markkinointi sekä kannattavuuden seuranta. Viime vuodesta oppineena olemme osannut tehdä uusia ratkaisuja työntekijöiden eteen sekä myös oman kunnianhimoisen euromääräisen tavoitteen saavuttamiseksi. Alla esiteltynä projekti suunnitelman kohtia.

Kahvila Lempi

Projektinvetäjä

Jenna Korpi

Talous: Inka Tikkanen

Hankinnat: Julius Honkanen

Markkinointi: Jenna Korpi

Kahvila aukiolo

13.5.2022-10.8.2022

Projektin tavoitteet

60 000 € liikevaihto

Johtamiskokemus

Talousoppi

Itsensä työllistäminen kesällä 2022

Tapahtumien tuotto

Markkinointi kokemus

Projektin vaiheet ja aikataulu

Projekti on aloitettu keväällä 2022 ja kahvila avautuu 13.5 mm-kilpailujen yhteydessä tapahtumalla. Projekti on edennyt odotetusti ja olemme jakaneet vastuu alueita projekti tiimin osilta. Tulemme tuottamaan kesällä tapahtumia erityisesti lauantaisin lapsiperheitä palvelemaan. Kesän suhteen laadimme suunnitelman tapahtumista sekä markkinoinnista. Tulemme järjestämään kahvilalla projekti tiimin voimin sekä paikalla olevan työntekijän kanssa viikottaiset palaverit tavoitteiden seuraamista varten sekä kahvila toiminnan kehittämiseksi.

kahvila menee kiinni 10.8

Projektin  resurssit

Rahalliset resurssit:

Kahvila Lemmen viime vuoden tuloksesta jäänyt n. 4000 € investoidaan kahvilan aloitus kustannuksiin.

Projektin riskit

Sisäistämme seuraavat riskit projektiin liittyen:

Säähän liittyvät riskit

Tapahtumiin liittyvät riskit

Talouteen liittyvät riskit

Viestintäsuunnitelma

Markkinointi kanavat: Instagram, facebook, tiktok

Työntekijät mukana päivittämässä sosiaalisen median kanavia. Markkinointi suunnitelma toteutetaan päivittely kalenterina joka on näkyvillä kahvilalla.

 

Kommentoi