Tampere
17 Jun, Monday
19° C

Proakatemian esseepankki

Flipin syksystäKirjoittanut: Gustav Perttilä - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

No mitenkäs meni Proakatemia historian ensimmäisellä englanninkielisellä tiimillä 2021 vuoden syksy? Hyvinhän se meni! Näin omasta mielestä tässä lyhyessä ajassa saatiin enemmän positiivisia vaikutuksia niin tiimi dynamiikkaan kuin myös itse yritystoiminnan suhteen verrattuna koko edeltävään opintovuoteen yhteensä. Sitä voisi melkeinpä kutsua jo menestykseksi.

 

Olen erityisen ylpeä tiimin johtorooleista suoriutuneiden ihmisten työpanoksista. Business leadejen ja Finance ihmiset, te tiedätte keitä te olette. Tämän lisäksi pitää olla ylpeä tiimin menestyksekkäimmästä projektista Hekumusta! Yritystä pyörittää kolme raudan kovaa yrittäjä mimmiä joista en vois olla ylpeämpi. Ollut huikeata olla näkemässä heidän yrityskasvua, ja olla myös itsekin auttamassa aina tarpeen tullessa. Pitää päästä vanhoista pahoista tavoista irti ja ottaa ylpeyttä myöskin omista projekteista. Ollut todella hienoa nyt syksyn aikana työskennellä yhdessä Samoalaisten kanssa meidän nuorehkon mediatuotantoyrityksen parissa @Filmarit. Huipputiimi ja odotan innolla mitä saadaan aikaseks ens vuoden puolella.

 

Vielä pitää mainita että Flipin tiimihenki on noussut nyt huomattavasti ja se on näyttäytynyt koulun ulkopuolisella ajanvietolla sekä paja-aktiivisuudella. Tuntuu että tämä tiimi on nousemaisillaan takasin jaloilleen ja ollaan saamassa sitä samaa spirittiä mitä meillä oli ensimmäisen lukuvuoden alussa. Siinä tiimissä mä haluan olla, ei olla enään kaukana siitä.

Kommentoi