Tampere
23 May, Thursday
21° C

Proakatemian esseepankki

Finesports “Turnaukset” -sivuKirjoittanut: Rasmus Piiroinen - tiimistä Apaja.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Päädyimme rakentamaan Finesportsin verkkosivut uudelleen paremman luettavuuden, uuden informaation lisäämisen ja hakukoneoptimoinnin kannalta. Sivuston voit käydä katsomassa osoitteesta: https://www.finesports.fi/turnaukset/

Turnaukset

Rehdit turnaukset

Kaikkia meitä ärsyttää peleissä koodarit, toksisuus sekä smurffit sun muut epärehdit abuseejat. Nämä asiat ovat juuri se suurin motivaattori luoda rehtejä suomalaisia Finen arvojen mukaisia e-urheilu turnauksia, jossa pelaajat pääsevät kokemaan tasavertaisia kilpailutilanteita ja jännittäviä hetkiä. Turnauksissa tärkeintä on tuoda yhteen pelaajia nauttimaan laadukkaista turnauksista.

Järjestämme FINE -turnauksia ympäri vuoden ja niitä voit seurata aina meidän somesta nettisivuille saakka. Tuotamme pääosin tällä hetkellä turnauksia Call of Duty: Warzoneen ja tulevaisuudessa myös muihinkin peleihin. Meille tärkeää turnauksissa on kuunnella yhteisöä sekä pelaajia ja muokata sääntöjä sen mukaan mikä sopii parhaiten sekä tiivistetysti sanaan “rehti”. Turnaukset on yksi meidän tärkeimmistä missioista viedä suomalaista eurheilua kohti maailman huippua.

Seuraavat turnaukset (Vaihtelee tulevien turnauksien mukaan)

PlayStation FIFA22 Showdown Marraskuu 2021

Järjestetään yhdessä PlayStationin kanssa FIFA22 – turnaus. Tuu kilpailemaan PlayStation tuotepalkinnoista ja näyttään kuka siellä kentällä oikeen hallitsee. Turnaus on vain PlayStation pelaajille.

Tapahtumat

Finesports luo myös rehtiä eurheilua luomalla helposti lähestyttäviä pelielämyksiä ja tuomalla fellow geimereitä yhteen rakastamansa harrastuksen pariin. Tapahtumien kautta tuomme e-urheilua jokaisen ulottuville rennoilla kilpailutilanteilla. Tavoitteenamme on luoda tapahtuman kävijöille rehti kokemus pelaamisen parissa interaktiivisen ohjelman kautta. Tapahtumamme rakentuvat aina tapahtuman tilaajan sekä yhteistyön kautta, jotta sisällöstä saataisiin aina mielekkäin sekä kävijöille että osallistuville kumppaneille.

Yrityksille

Olemme intohimoisia turnauksien järjestäjiä ja olemme lapsuudesta saakka keksineet omia sääntöjä kaikkiin mahdollisiin peleihin. Oman kilpailun järjestäminen tuo yhteen laajan määrä pelaajia sekä ottamaan toisista mittaa että katsomaan kuinka joukkueet pärjäävät kovan paineen alla. Olemme erikoistuneet turnauksissa teknisen toteutuksen luomiseen jo turnaukseen ilmoittautumisesta servereiden ylläpitämiseen. Mikäli haluat ottaa eurheilun haltuun järjestämällä laadukkaita turnauksia, niin meiltä voit tilata ja kysyä turnauksien toteuttamisesta.

Kommentit
  • Hanna Saraketo

    Hyvä teksti! Millainen vastaanotto?

    30.11.2021
Kommentoi