Tampere
27 May, Monday
16° C

Proakatemian esseepankki

Final Camp Mauritiuksella?Kirjoittanut: Henna Koivula - tiimistä Promisia.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kirjoitin noin tasan vuosi sitten blogin muodossa Promisian ajatuksia tulevasta Final Camp-projektista ja nyt aion kertoa, millainen se sitten olikaan.

 

Olimme tiiminä aloittaneet jo hyvissä ajoin tämän opiskelujen loppuhuipentuman suunnittelemisen ja olimmekin erittäin tyytyväisiä, kun tammikuussa kohteeksemme valikoitui Mauritius. Koko Promisia oli innoissaan kohteesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Eikä se ollut yllätys, sillä siitä muutama kuukausi aiemmin olin kirjoittanut blogiini tiimin ajatuksista näin: ”tiimistä myöskin huokui intoa lähteä kauas Suomesta. Myös ihanteellisena pidettiin, sitä ettei kukaan olisi aiemmin kyseisessä paikassa käynyt”.

 

Kauas Suomesta emme kuitenkaan päässeet, mutta suurimmalla osalle uuteen paikkaan kyllä nimittäin Alavudelle. Mitä me siellä sitten teimme ja miten meillä meni?

 

Kerta toisensa jälkeen suunnitelmat kevään ja syksyn aikana koronan takia heittelivät ja muuttuivat ja tämän takia se loi tiimissä turhautumista. Mitä lähemmäs marraskuuta tultiin, sitä vahvempi epätoivo alkoi iskeä. Onko ylipäätään mahdollista lähteä minnekään? Tässä vaiheessa kahden viikon matka oli muuttunut alle viikon matkaksi.

 

Saimme varattua mökin, mutta vielä puuttui se projekti, jota mökillä tehtäisiin. Ei montaakaan viikkoa ennen h-hetkeä, kun vihdoin ja viimein olimme saaneet kolme Final Camp-projektia. Tiimissämme oli kuitenkin selvää, että projektit pyrittäisiin tekemään ennen kyseistä viikkoa, jotta saisimme myös lomailla keskenämme. Myöhemmin ajateltuna tämä oli loistava ratkaisu, sillä aika oli muutenkin lyhyt, jonka keskenään vietimme.

 

Vaikka matkakohteemme vaihtuikin Mauritiukselta Alavudelle, ei se minua enää niin harmita. Tietysti olisi ollut hienoa nautiskella auringon alla, mutta näin pitkään jatkuneen koronakauden jälkeen, sitä osaa arvostaa ihan vain niitä yhteisiä hetkiäkin. Ja siitä nimenomaan oli kyse Promisian Final Camp-viikolla.

 

Olemme toimineet yhdessä nyt kolme vuotta ja meille teki todella hyvää ihan vain olla yhdessä.

Kommentoi