Tampere
15 Jun, Saturday
15° C

Proakatemian esseepankki

Case myyntipäivät 2017Kirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.

KIRJALÄHTEET
KIRJA KIRJAILIJA
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Case myyntipäivät 2017

 

Minulla oli ennen akatemiaa jo aikomuksena tehdä ja keksiä jotain uutta ja omaa. Heti akatemialle tultuamme, aloimme suunnittelemaan tuotetta varainkeruuseen. Projektin aloitimme näin ollen vuosi sitten, mutta itse tuote syntyikin tämän vuoden keväällä. Meillä on ollut vaikeita vaiheita projektin kanssa, johtuen erinäisistä syistä, kuten tuotteen keksimisessä, yhteistyökumppanin etsinnässä ja postin hinnaston muuttumisessa. Kuitenkin meillä oli pitkäjänteisyyttä viedä ajatuksemme loppuun asti. Kaiken kruunasi myös yhteistyökumppanimme Fazer, yksi Suomen arvostetuimmista brändeistä. Meidän tuotteeksi syntyikin Suklaakortti, mikä on suklaata sisältävä joulukortti.

 

Mitä sitten ovat myyntipäivät? Eivätkös ne ole ihan arkipäivää yrityksillä, tai ainakin luulisi niin. Meillä Proakatemialla on jokavuotiset myyntipäivät. Ne ovat 2,5 päivää kestävät äärimmäisen kovaluontoiset kilpailut tiimien välillä. Kovat niistä tekevät se, että voittajalle on luvassa kaikkien provisiot, mikä lisääkin kipinää myyntiin. Jännitystä vielä lisää se, että toisten tiimien tuloksista ei tiedetä. Viime vuonna olivat meidän ensimmäiset myyntipäivät. Koko akatemia myi toimeksiantajan, huonepakopelin lahjakortteja 56 000 eurolla alle 30 tunnissa. Kyseessä eivät siis ole mitkään ihan pienet myyntitulokset.

Tänä vuonna myyntipäivät olivatkin erilaiset osaltani, sillä sain olla onnekseni yksi toimeksiantajista Suklaakortillamme. Voin sanoa, että viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet yksi akatemia-aikani jännittävimmistä ja opettavaisimmista päivistä. Projekti vaati paljon työtä ennen ja jälkeen tykityspäivien. Stressitasoa on siis koeteltu ennen ja jälkeen h-hetkien.

Jos jokainen projekti viedään myyntipäivien tapaisella toiminnalla starttaukseen, olisi se aivan mieletöntä. Myyntipäivät mahdollistivat sen, että meidän Suklaakortit ovat tänä jouluna ilostuttamassa ihmisiä eri puolilla ympäri Suomea. Korttejamme myytiinkin 24000 eurolla.

Minä ja meidän koko suklaatiimimme olemmekin aivan älyttömän kiitollisia koko Proakatemialle! Kiitos ja jouluiloa!<3

 

 

Julkaistu blogissa: https://pieceoftotal.blogspot.fi/2017/12/case-myyntipaivat-201.html

Kommentoi