Tampere
21 May, Tuesday
10° C

Proakatemian esseepankki

Breve StudioKirjoittanut: Iines Vänninmaja - tiimistä Hurmos.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on 2 minuuttia.

Tässä blogiesseessä kerromme projektimme Breve Studion tarinan. Kirjoitamme ajatusprosessista projektin takana, sen synnystä, sekä siitä kuinka olemme halunneet yhdistää siihen ripauksen kaikkien projektitiimin jäsenten intohimoja. Breve Studio projektina on vielä hyvin lapsen kengissä. 

 

Breve Studioon kuuluvat Iiris Määttä, Iines Vänninmaja ja Ilona pankko, eli kolmen I:n supertrio. Ajatus yhteisestä projektista lähti siitä, kun huomasimme, että meillä on paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja tavoitteita niin opintojemme, kuin tulevaisuuden työelämässä- kuin yrittäjänä toimimisen osalta. Tiimijaon jälkeen tammikuussa huomasimme tulevamme luonnostamme hyvin toimeen. Keskinäinen kommunikointimme on ollut sujuvaa, sekä kaikilla meillä on kova työmoraali ja halu luoda uutta ja omaa. Mikä parempaa, kun laittaa projekti pystyyn timanttisella tiimillä, jossa homma toimii. Usein olemme kuulleet sanottavan, että parhaan ystävän kanssa ei ole suositeltavaa tehdä bisnestä, mutta kohdallamme tämä ei ainakaan vielä ole koitunut ongelmaksi. Tahdomme jatkaa avointa kommunikointia ja palautteenantoa. Vaikka Breve Studio on intohimoprojekti ja työ voi helposti sekoittua osaksi vapaa-aikaa, pyrimme erottamaan vapaa-ajan, sekä työajan toisistaan ja luomaan selkeät rajat, milloin olemme ”työroolissa”. 

 

Meillä Breve Studion tiimillä on laajaa kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä. Tiimiläisellämme Ilonalla on taustaa muotimarkkinoinnin opinnoista Helsingin Desing Schoolissa. Koemme että olemme saaneet valtavasti oppia tiimijohtamisen- ja yrittäjyyden opinnoistamme Proakatemialla, sekä osuuskunnassa toimiminen on tuonut valtavasti tietoa kestävän liiketoiminnan rakentamisesta.  

Breve Studion lähitulevaisuuden visio pähkinänkuoressa on perustaa verkkokauppa, jossa myymme omia tuotteitamme, sekä keräämme uniikkeja second hand ja vintage-tuotteita, jotta asiakas löytää haluamansa tuotteet helposti yhdestä paikasta. Breve Studion Iineksen pidempiaikainen haave on perustaa oma vaatemerkki, joka projektissa toteutuu. Omia tuotteitamme alamme valmistaa ja myydä sitten, kun olemme kerryttäneet tarpeeksi alkupääomaa oheistuotteiden myynnillä, esimerkiksi koruilla ja kangaskasseilla. Haluamme rakentaa Breve Studiolle brändin, joka on erilainen, uniikki ja omaperäinen, jonka asiakkaamme kokevat helposti lähestyttävänä ja inspiroivana. Tahdomme, että asiakas kokee tuotteemme, arvomme ja sanomamme samaistuttavana. Me Breve Studiolla tahdomme olla näkyvä toimija ja suunnannäyttäjä Tampereen käytettyjen vaatteiden bisneksessä. Pyrimme siihen, että toimintamme on alusta lähtien asiakaslähtöistä ja kestävää.  

 

Ideointivaiheessa ja suunnittelussa tahdomme uskaltaa unelmoida isosti. Iiriksellä on ollut mielenkiinto kahvilayrittäjyyttä kohtaan, joten aloimme ideoimaan mahdollista Second hand- tuotteiden myymälän ja kahvilan yhdistämistä tulevaisuudessa, kun verkkokaupan liiketoiminta on saatu aluille. Tampereella kyseistä konseptia ei vielä ole street wear-tyylillä höystettynä, joten koemme markkinaraon ja tarpeen löytyvän. Iineksellä ja Ilonalla taas löytyy valtavasti tietoa second hand-tuotteiden etsimisestä ympäri maailmaa, netin ihmeellisistä syövereistä. Odotamme innolla tulevaisuutta. Haaveissamme on perustaa Breve Studiolle blogi, jossa kerromme laajemmin yrityksen toiminnasta, intohimostamme toiminnan taustalla ja mitä olemme saavuttaneet. Stay tuned! 

Kommentoi