Tampere
29 May, Wednesday
21° C

Proakatemian esseepankki

Blogiteksti: Kuumaa rautaaKirjoittanut: Konsta Linkola - tiimistä Eventa.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Yrittäjyydessä on se hienoa, että saa vaikuttaa todella paljon omiin aikatauluihin ja tapoihin tehdä asioita. Muuttujia kyllä löytyy, mutta vähemmän kuin jonkun alaisena. Suurimpina muuttujina ovat tietysti perhe ja asiakkaat.

 

Olin haaveillut aloittavani siirtymisen joululomamoodiin pian Slushin jälkeen. Rankat viikot olivat tehneet tehtävänsä ja olin lopussa. Ajattelin että nyt on aika rentoutua, nauttia pajoista akatemialla ja kirjoittaa hyviä esseitä. Mutta jottei elämä olisi liian yksinkertaista, alkoi tapaamiskutsuja tulla juuri niiltä tahoilta ja asiakkailta Helsingistä, keitä halusin tavata. Olin odottanut tilaisuutta pitkään, ja nyt se yllätti juuri silloin, kun olin itse suunnitellut rentoutuvani Tampereella.

 

Vapaus on illuusio. Jos haluaa olla mukana, pitää rautaa takoa silloin kun se on kuumaa. Varsinkin silloin jos olet uusi tulokas markkinoilla. Ehkä tilaisuus olisi toistunut tammikuussa, ja olisin voinut toteuttaa joulukuun suunnitellusti, ehkä ei. Tässä vaiheessa, kun muuttujina on lähinnä asiakkaat sitä tuntee olonsa melko ketteräksi. Asiat saattavat hyvinkin olla toisin muutamien vuosien päästä, kun ei vastaakkaan enää ainoastaan omista aikatauluistaan.

Vuoden raivaaja 2019

Kommentoi