Tampere
23 May, Thursday
23° C

Proakatemian esseepankki

Blogiessee: Syksyn näkymät vuosimallia 2017



Kirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kesä 2017 on pulkassa ja talvea kohti mennään jo lujaa. Kesällä tuli painettua hommia rautakaupassa kovalla tahdilla ja tuli siinä pari kertaa mökilläkin käytyä. Kesän loppuhuipennus oli reissu Etelä-Ranskan viinintäyteisiin maisemiin Nizzaan, jossa tuli hyvin ladattua akkuja syksyä varten. Projekteja en koko kesänä tehnyt ainuttakaan kappaletta, mutta ideoita mahdollisista projekteista oli koko kesän ilmoilla, joten saa nähdä, kehittyykö niistä jotain ajatusta isompaa.

Akatemian aloitus sisältää paljon ajatuksia. Miten tämä vuosi tulee sujumaan ja tuleeko siinä samalla itsekin kehityttyä? Aloitusta voisi kuvailla kankeahkoksi. Ajatukset pyörivät vieläkin kesän ympärillä, eikä sitä akatemia-draivia oikein löytynyt. Parin viikon sisällä pääsi taas akatemian-vauhtiin mukaan ja rakkaiden projektien pariin.

Ensimmäisenä aloitettiin Pitstopin tulevan syyskauden valmistelut, jotka ovat jo hyvässä vauhdissa. Haastetta syksylle tuo mahdollisesti uusi perustettava piste Tampereen pohjoispuolelle Kangasalalle. Uusi piste tuo luonnollisesti omat haasteensa, kun pisteelle joudutaan hankkimaan kaikki tarvittavat tarvikkeet ja koko asiakaskunta.

Toisena projektina on ollut Securecard- korttien myynnin aloittaminen ja niiden markkinoiminen sekä myynti yrityksille. Kortit ovat etäluettavien korttien estokortteja, jotka pystyvät blokkaamaan kortteihin ja sen tietoihin suunnatut varkausyritykset. Projekti on hyvässä mallissa ja kaikkien vaikeuksien jälkeen ja tätä kirjoittaessa on kyseinen projekti mainonnan aloittamista vaille valmis. Tällä hetkellä on työn alla korttien pakkausten suunnittelu ja mahdollinen tilaus, mikäli koe-erä lähtee lapasesta markkinoille. Tälle projektille on odotukset kovat, joten saa nähdä, miten käy.

Syyslukukaudesta on siis tulossa näillä näkymin kiinnostava. Projekteja on mielestäni tällä hetkellä ihan sopivasti, mutta toki voisi olla enemmänkin. Myyntipäiviin lähdetään täysillä, jotta tänä vuonna haetaan voitto Massiven nimiin. Itselle asetan tavoitteeksi täksi syksyksi olla paljon aktiivisempi ja yhden uuden projektin luonti syyslukukauden loppuun mennessä. Projektin täytyy olla myyntiä vaille valmis vuoden loppuun mennessä. Pikkuhiljaa alkaa olla myös aika löytää aihe omaan opinnäytetyöhön, koska aikalailla vuoden päästä sen täytyisi myös olla valmis.

Katsotaan joulukuussa, kuinka hommissa on edistytty.

 

Moro!

Kommentoi