Tampere
15 Jun, Saturday
13° C

Proakatemian esseepankki

Blogiessee: Nyt se on jo käynnissä, toinen akatemiavuosi!



Kirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kirjoitin vuosi sitten Proakatemian blogiin kirjoituksen sen hetken odottavista fiiliksistä ensimmäistä Proakatemiavuotta kohtaan. Se on edelleen luettavissa täältä: http://proakatemia.fi/kohta-se-alkaa/. Pohdiskelin jännittynein tunnelmin sitä, mitä arki akatemialla tulee olemaan ja millainen tiimi Massivesta muodostuu. Tässä kohtaa on helppo todeta, että Massivesta on tässä reilussa vuodessa hitsautunut mahtava kokonaisuus! Sen lisäksi, että olemme toimiva tiimi akatemiamaailmassa on ihan parasta, että olen saanut Massivesta myös läheisiä ihmisiä vapaa-ajalleni.

Toivoin pääseväni hyödyntämään jo olemassa olevaa kuvaustaitoani valokuvauksen puitteissa ja myös tekemään jotain ihan muuta. Olen saavuttanut nämä niin sanotusti kirjoittamattomat tavoitteeni. Järjestin viime keväänä lapsikuvauspäivän, joka oli oikein onnistunut tuote. Oikeastaan sen voisi järjestää myös uudelleen. Olin ensimmäisenä vuonna tiimimme business leader, markkinnoin ja viestinnän tiimin jäsen, järjestin tapahtuman, tuotin Akatemian vuosikirjan, loimme SPIROn ja paljon muuta.

 

SPIROn yksi kesän 2017 kohokohdista oli viikko Koskikeskuksen keskusaukiolla.

 

Tälle toiselle vuodelle tavoitteet ovat myös selkeät. Keskityn johtamiseen ja tapahtumien tuottamiseen sekä tietenkin opinnäytetyön tekemiseen. Tylsää tai tekemisen puutetta ei varmasti tule tänäkään vuonna olemaan!

Kehittelinkin muutaman kohdan stepit kohti hyvää akatemiavuotta:

  1. Innostu kaikesta mahdollisesta, mutta osaa sanoa tarvittaessa ei.
  2. Älä luo kiireestä stooria vaan anna aikaasi riittävästi sitä tarvittaviin juttuihin.
  3. Uskalla unelmoida suuria.
  4. Muista, että asiat voi suorittaa jo rutkasti ennen deadlinea.
  5. Nauti akatemiakuplasta osiltaan niin kauan kuin se on vielä mahdollista, oma joulun 2018 valmistuminen häämöttää kuitenkin yllättävän lähellä!
  6. Hengitä.

Tänä vuonna mennään kovaa ja isommin, tehdään paremmin ja enemmän!

Kommentit
Kommentoi