Tampere
22 May, Wednesday
20° C

Proakatemian esseepankki

Blogiessee: Lahjakortti pukinkonttiinKirjoittanut: Esseepankin arkisto - tiimistä Ei tiimiä.

Esseen tyyppi: / esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Hei vaan hei Portaalista!

 

Joulukausi on pikkuhiljaa alkamassa ja Portaali on reagoinut tähän markkinaan tarjoamalla asiakkailleen lahjakortteja. Lahjakortit ovat oiva tapa muistaa läheisiään. Portaalin virtuaalitodellisuuskokemuksen pääsee jakamaan ystävien kanssa.

Materiaa tärkeämmät ovat muistot kaverien tai läheisten kesken. Samalla pääsee myös kokemaan jotain ihan uutta. Lahjakortteja saa ostettua tulemalla liikkeeseen Aleksanterinkadulle. Voimme myös lähettää sähköisiä versioita sähköpostitse tai postitse. Lisäksi myymme lahjakortteja Elämyslahjojen kautta.

Yritykset voivat myös ostaa lahjakorttejamme suuremmissa erissä esimerkiksi liikelahjoiksi.

 

Lahjakortit ovat olleet todella suuressa suosiossa kuluttaja-asiakkaiden keskuudessa. Portaali ja virtuaalitodellisuus alkavat saada jalansijaa vilkkaissa viihdemarkkinoissa. Portaalin lahjakortit ovat voimassa vuoteen 2018 loppuun asti.

Varaus toimii siten, että asiakas menee meidän internet-sivuilta löytyvään varauskalenteriin, josta varaa mieleisen ajankohdan itselleen. Seuraavaksi asiakas varaa mieleisen kategorian meidän kolmen kategorian joukosta. Kategoriat ovat viihde, toiminta ja kauhu. Varauksen tehtyään asiakkaalle tulee varausvahvistus sähköpostiin. Seuraavaksi ei tarvitse muuta kuin saapua paikanpäälle ja nauttimaan kokemuksesta, jonka vain Portaali voi tarjota Tampereella.

 

Liikkeessä voi myös varata useamman huoneen. Useamman huoneen varauksessa on se hyvä puoli, että asiakkaat voivat pelata yhdessä tai toisiaan vastaan. Asiakkaiden mielestä parhaita kokemuksia Portaalissa onkin olleet monin peli kokemukset, jossa aika kuluu ihan siivillä. Alkuun menee muutama minuutti ihan siihen, että pällistelee toista ihan toisessa ympäristössä ja ihan toisessa hahmossa.

 

Ei muuta kuin pukinkonttiin ja Portaaliin viettämään railakasta joulua!

 

Joulutervehdyksin

Antti Rein

 

 

Lähteet:

https://www.tujuntilitoimisto.fi/blogi/2012/09/17/4

http://ktm.elinar.fi/ktm/fin/kirjanpi.nsf/717602942eb71ebdc22570210049e02b/ca0636edb22140b9c2258059002adf72?OpenDocument

Julkaistaan Eventan blogissa: viikolla 47

Kommentit
  • Rasmus Kanervisto

    Se on totta, että lahjakortit ovat säilyttäneet suosionsa vuosien ajan. Hyvä, että me Portaalissa pääsemme myös osallistumaan tähän tapaan tehdä fyffee. Nyt kun myyntipäivillä saatiin muutama asiakas jolta löytyy Portaalin lahjakortti lompakosta täytyy niiden merkkaaminen hoitaa fiksusti, jotta tiedetään esimerkiksi miten paljon kaikista lahjakorteista palautuu!

    30.11.2017
Kommentoi