Tampere
27 May, Monday
26° C

Proakatemian esseepankki

Apex Legendsin uusi legenda -postausKirjoittanut: Rasmus Piiroinen - tiimistä Apaja.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Postaus on kirjoitettu SuomieSports.fi:lle. Julkaisupäivä ei vielä tiedossa.

Tarkoituksena oli kirjoittaa heille peliaiheinen postaus. Päädyin kirjoittamaan Apexista, sillä olen toiminut kyseisen pelin parissa paljon.

Postaus:

Apex Legendsin uusi legenda: Valkyrie

 

Apex Legendsin yhdeksäs kausi starttasi 4. Toukokuuta, tuoden uuden pelattavan hahmon mukanaan, Valkyrien. Valkyrieltä löytyy erilaista kykyjä, joiden avulla taitava pelaaja voi saada käännettyä taistelun oman tiimin eduksi. Passiivisena taitona Valkyrieltä löytyy VTOL Jetpack niminen taito. Sen avulla voi lentää pienen matkan ilmassa, helpottaen uusien kulmien hakemista taistelun keskellä. Kykyä käytetään painamalla hyppynäppäintä toisen kerran hypyn aikana. Valkyrieltä löytyy myös Jet-Fighter HUD toisena passiivisena kykynä, mikä aktivoituu alussa hypätessä aluksesta, hyppytornista hypätessä tai hänen ultimatea käyttäessä. Sen avulla pelaaja ja hänen tiiminsä voivat lennon aikana nähdä vihollispelaajat korostettuna 250 metrin päästä. Valkyrie on myös Recon luokan legenda, joten hänellä voi skannata seuraavan ringin sijainnin.

 

Valkyrien taktinen kyky on ”Missile Swarm”. Pelaaja voi käyttämällä tätä ampua 12 pientä ohjusta, jotka tekevät hieman vahinko ja hidastavat vihollisen liikkumista osuessaan. Tästä kyvystä voi olla taistelun aikana huomattava etu, sillä tämän kyvyn avulla pelaaja voi pakottaa vihollisen liikkumaan esimerkiksi suojan takaa pois tai ajoittaa vihollistiimin puskemisen ohjuksien stunnaavan vaikutuksen kanssa. Ohjuksia voi myös ampua ilmasta, kun käyttää VTOL Jetpackiä.

 

Viimeisenä taitona löytyy Valkyrien ultimate: Skyward Dive, mikä mahdollistaa tiimin uudelleen sijoittamisen helposti, vaikka kesken taistelun. Sen avulla Valkyrie lentää taivaalle hyppytornin tapaisesti. Tiimitoverit voivat liittyä Valkyrien mukaan. Tämä taito yhdistettynä Jet-Fighter HUDiin helpottaa laskeutumisalueen turvalliseksi toteamista, mutta sitä voi myös käyttää agressiiviseen puskemiseen.

 

Kaiken kaikkiaan Valkyrie on virkistävä lisä peliin, sillä hänen passiivinen kykynsä vaatii vanhoiltakin pelaajilta uuden liikkumistyylin oppimista. VTOL Jetpackiä voi käyttää esimerkiksi kulmien nopeaan tarkastamiseen tai vihollisen yllättämiseen odottamattomasta suunnasta. Valkyrien juuret sitoutuvat myös vahvasti Titanfall universumiin, syventäen Apex Legendsin tarinaa entisestään.

Kommentit
Kommentoi