Tampere
27 May, Monday
23° C

Proakatemian esseepankki

KommenttiesseeKirjoittanut: Verneri Halttula - tiimistä Kipinä.

Esseen tyyppi: Blogiessee / 1 esseepistettä.
Esseen arvioitu lukuaika on < 1 minuutti.

Kommenttiessee (Julius Hirvonen) yksilöesseistä

 

Johtajuusajattelu

Tämä oli mielenkiintoinen ja erilaisia ajatuksia herättävä essee! Olen itsekin lukenut kyseisen kirjan, ja se herätti minussakin paljon ajatuksia. Vertaat hyvin omia kokemuksiasi kirjaan ja hyödynnät kirjaa hyvänä lähteenä, sekä vertaat sitä  hienosti akatemiamaailmaan. Kehnot pomot ympärilläni kirjassa tuodaan myöskin tapetille johtajuuden ja hierarkian tärkeyttä siinä mielessä, että suurimmassa osassa työpaikkoja , ei kulje informaatio hyvin arvohierarkian takia.

 

Kehitä itsesi huipulle

Tämä oli todella hyödyllinen ja ajatuksiani läheltä liippaava essee! Olen kirjoittanut itsekin itsensä johtamisesta esseen ja pidin siitä, että hyödynsit minuun nähden erilaisia lähteitä tekstissäsi. Tässä esseessä käytit selkeästi paljon omia ajatuksiasi mukana tekstiä kirjoittaessa.

 

Yhteinen palaute

Osaat löytää hyviä lähteitä tekstisi sisällön tuottamiseksi, mutta toivoisin sinun hyödyntävän niitä enemmän. Oma pohdinta on hyvästä, mutta faktapohjaiseen materiaaliin, sekä taulukot, diagrammit, ja kuvat toisivat lisää mielenkiintoista sisältöä esseisiisi. Kiitos hyvistä esseistä!

Kommentoi